Elektrische fietsinformatiedag in Hof van Twente

 

De gemeente Hof van Twente organiseert samen met Veilig Verkeer Nederland, afdeling Hof van Twente op donderdag 26 april 2018 een informatiedag rondom de (elektrische) fiets. Deelname is gratis. De informatiedag is bedoeld voor alle inwoners uit de gemeente Hof van Twente. Zowel met een gewone als elektrische fiets bent u van harte welkom.

Doel van de informatiedag is de behendigheid en vaardigheid van fietsers met zowel een elektrische als een gewone fiets te vergroten en zo de kans op een ongeval of valpartij te verkleinen. Onder het genot van koffie of thee worden aan de hand van voorbeelden de voor- en nadelen van de elektrische fiets besproken en krijgt u praktische tips. Ook zijn er handige tips voor diegenen, die overwegen een elektrische fiets aan te schaffen. Tijdens enkele oefeningen op een uitgezet parcours kunt u vervolgens onder begeleiding van een fietscoach een korte fietsvaardigheidscheck doen waarbij wij u gericht tips geven. Als u geen elektrische fiets heeft, kunt u ter plaatse desgewenst enkele elektrische fietsen van een lokale rijwielhandelaar uitproberen.

SOAB verzorgt de informatiedag in opdracht van de gemeente Hof van Twente. Er is ruimte voor maximaal 40 deelnemers. Breng gerust uw partner of een vriend of vriendin mee. Maar denk er wel aan, dat uw partner, vriend of vriendin zich apart moet aanmelden. Dank u wel voor uw interesse in de elektrische-fietsinformatiedag. Voor uw aanmelding dient u onderstaande gegevens in te vullen en te verzenden. Circa een week voor de fietsinformatiedag krijgt u per mail bericht met daarin de nadere gegevens over de dag.

 

aanmelden voor de e-biketraining in Hof van Twente
Sending