Elektrische fietsinformatiedag gemeente Drimmelen

 

De fietsinformatiedag van 15 oktober a.s. in Made wordt vanwege Corona naar een nog te bepalen tijdstip in het voorjaar van 2021 verschoven. Datum en tijdstip zijn nog niet bekend. In het voorjaar wordt de informatiedag via deze site opnieuw bekend gemaakt. Deelnemers, die zich al hadden ingeschreven worden nog afzonderlijk door SOAB adviseurs uit Breda benaderd met de vraag of ze hun inschrijving willen handhaven. 

Doel van de informatiedag is de behendigheid en vaardigheid van fietsers met een gewone of een elektrische fiets te vergroten en zo de kans op een ongeval of valpartij te verkleinen. Onder het genot van koffie of thee wordt u geïnformeerd over de grootste fietsrisico’s en krijgt u uiteenlopende tips om uw veiligheid in het verkeer te vergroten. Daarnaast worden aan de hand van voorbeelden de voor- en nadelen van de elektrische fiets besproken. Ook zijn er handige tips voor diegene die overwegen een elektrische fiets aan te schaffen. Ook worden reactie- en balanstesten uitgevoerd. Tijdens enkele oefeningen op een uitgezet parcours kunt u vervolgens onder begeleiding van fietscoaches een fietsvaardigheidscheck uitvoeren. Daarbij wordt gekeken waar voor u het grootste valrisico in schuilt. Als u nog geen elektrische fiets heeft of op zoek bent naar een nieuwe elektrische fiets, dan kunt u ter plaatse ook meerdere elektrische fietsen uitproberen. De dag wordt afgesloten met een korte fietstocht door Made. 

Als u zich voor de dag wilt aanmelden, dient u onderstaande gegevens in te vullen en te verzenden. U krijgt dan circa een week voor de fietsinformatiedag per mail nader bericht over uw aanmelding en ontvangt daarbij de nadere gegevens over de informatiedag. Breng gerust uw partner of een vriend of vriendin mee. Maar denk er wel aan, dat uw partner, vriend of vriendin zich ook moet aanmelden (i.v.m. aantal zitplaatsen en de lunch). Dank u wel voor uw interesse in de fietsinformatiedag.

aanmelden voor de e-biketraining in Boxmeer
Sending