Aanmelding voor de fietsinformatiedag in Breda

De gemeente Breda organiseert op 22 september 2015 een gezellige informatiedag rondom de elektrische fiets. Deelname is gratis.

De informatiedag is bedoeld voor 50-plussers uit de gemeente Breda, die overwegen een elektrische fiets aan te schaffen of al een elektrische fiets hebben en daar beter mee overweg willen leren gaan.

Doel van de informatiedag is de behendigheid en vaardigheid van fietsers met een elektrische fiets te vergroten en zo de kans op een ongeval of valpartij te verkleinen. Onder het genot van koffie of thee worden aan de hand van voorbeelden de voor- en nadelen van de elektrische fiets besproken en krijgt u praktische tips. Ook zijn er handige tips voor diegenen, die overwegen een elektrische fiets aan te schaffen. Tijdens enkele oefeningen op een uitgezet parcours kunt u vervolgens onder begeleiding van een fietscoach in de praktijk oefenen. Als u nog geen elektrische fiets heeft, kunt u ter plaatse enkele elektrische fietsen van rijwielhandelaren uit Breda en omgeving uitproberen.

SOAB verzorgt de informatiedag in opdracht van de gemeente Breda. Er is ruimte voor maximaal 40 deelnemers per dag. Bij grote belangstelling zal een tweede dag georganiseerd worden. Breng gerust uw partner of een vriend of vriendin mee. Maar denk er wel aan, dat uw partner, vriend of vriendin zich apart moet aanmelden. Dank u wel voor uw interesse in een fietsinformatiedag in Breda. Voor uw aanmelding dient u onderstaande gegevens in te vullen en te verzenden. U krijgt per mail bericht van uw aanmelding en van de nadere gegevens over de informatiedag.

aanmelden voor de e-biketraining in Breda
Sending