Aanmelding voor de (elektrische) fietsinformatiedagen in Oosterhout 2018

Op dinsdag 23 oktober 2018 organiseert de gemeente Oosterhout weer een gezellige informatiedag rondom de (elektrische) fiets, waarbij speciale aandacht besteed wordt aan het voorkomen van ongevallen en valpartijen met de gewone en de elektrische fiets. De dag wordt georganiseerd bij zwembad De Warande. De deelname is gratis en de lunch wordt verzorgd.

De informatiedag is bedoeld voor 50-plussers uit de gemeente Oosterhout. Zowel met een gewone als elektrische fiets bent u van harte welkom.

Doel van de informatiedag is de behendigheid en vaardigheid van fietsers met zowel een elektrische als een gewone fiets te vergroten en zo de kans op een ongeval of valpartij te verkleinen. Onder het genot van koffie of thee worden aan de hand van voorbeelden de voor- en nadelen van de elektrische fiets besproken en krijgt u praktische tips. Ook zijn er handige tips voor diegenen, die overwegen een elektrische fiets aan te schaffen. Tijdens enkele oefeningen op een uitgezet parcours kunt u vervolgens onder begeleiding van een fietscoach een korte fietsvaardigheidscheck doen waarbij wij u gericht tips geven. Als u geen elektrische fiets heeft, kunt u ter plaatse desgewenst enkele elektrische fietsen van rijwielhandelaren uit Oosterhout en omgeving uitproberen.

SOAB verzorgt de informatiedag in opdracht van de gemeente Oosterhout. Er is ruimte voor maximaal 45 deelnemers. Breng gerust uw partner of een vriend of vriendin mee. Maar denk er wel aan, dat uw partner, vriend of vriendin zich apart moet aanmelden.

Dank u wel voor uw interesse in de elektrische fietsinformatiedag in Oosterhout. Voor uw aanmelding dient u onderstaande gegevens in te vullen en te verzenden. Circa een week voor de fietsinformatiedag krijgt u per mail bericht met daarin de nadere gegevens over de dag.

 

aanmelden voor de e-biketraining in Oosterhout
Sending