Aanmelding voor de fietsinformatiedag in Houten

De gemeente Houten organiseert op dinsdag 11 oktober 2016 een informatiedag rondom de (elektrische) fiets. Deelname is gratis. De informatiedag is bedoeld voor inwoners uit de gemeente Houten. Zowel met een gewone als elektrische fiets bent u van harte welkom.

Doel van de informatiedag is de behendigheid en vaardigheid van fietsers met zowel een elektrische als een gewone fiets te vergroten en zo de kans op een ongeval of valpartij te verkleinen. Onder het genot van koffie of thee worden aan de hand van voorbeelden de voor- en nadelen van de elektrische fiets besproken en krijgt u praktische tips. Ook zijn er handige tips voor diegenen, die overwegen een elektrische fiets aan te schaffen. Tijdens enkele oefeningen op een uitgezet parcours kunt u vervolgens onder begeleiding van een fietscoach een korte fietsvaardigheidscheck doen waarbij wij u gericht tips geven. Als u geen elektrische fiets heeft, kunt u ter plaatse desgewenst enkele elektrische fietsen van een lokale rijwielhandelaar uitproberen.

SOAB verzorgt de informatiedag in opdracht van de gemeente Houten. Er is ruimte voor maximaal 40 deelnemers in de ochtend en 40 deelnemers in de middag. Breng gerust uw partner of een vriend of vriendin mee. Maar denk er wel aan, dat uw partner, vriend of vriendin zich apart moet aanmelden. Dank u wel voor uw interesse in de elektrische-fietsinformatiedag in Houten. Voor uw aanmelding dient u onderstaande gegevens in te vullen en te verzenden. Circa een week voor de fietsinformatiedag krijgt u per mail bericht met daarin de nadere gegevens over de dag.

aanmelden voor de e-biketraining in Houten
Sending