Elektrische Fiets Informatiedag Eindhoven 2018

De gemeente Eindhoven organiseert in 2018 weer een leerzame en gezellige informatiedag rondom de elektrische fiets. De informatiedag is bedoeld voor 50-plussers uit de gemeente Eindhoven, die al een elektrische fiets hebben of overwegen er één te aanschaffen. De informatiedag wordt verzorgd door SOAB adviseurs uit Breda. Er is ruimte voor maximaal 30 deelnemers. Deelname is gratis.

Doel van deze informatiedag is de behendigheid en vaardigheid van fietsers met een elektrische fiets te vergroten en zo de kans op een ongeval of valpartij te verkleinen. Onder het genot van koffie of thee worden aan de hand van voorbeelden de voor- en nadelen van de elektrische fiets besproken en krijgt u praktische tips. Ook zijn er handige tips voor diegene die overwegen een elektrische fiets aan te schaffen. Tijdens enkele oefeningen op een uitgezet parcours kunt u vervolgens onder begeleiding van fietscoaches in de praktijk oefenen. Als u nog geen elektrische fiets heeft, kunt u ter plaatse meerdere elektrische fietsen uitproberen.

De fietsinformatiedag zal ditmaal plaatsvinden op donderdag 25 oktober.

Als u zich voor deze dag wilt aanmelden, dient u onderstaande gegevens in te vullen en te verzenden. U krijgt per mail bericht van uw aanmelding en van de nadere gegevens over de informatiedag. Breng gerust uw partner of een vriend of vriendin mee. Maar denk er wel aan, dat uw partner, vriend of vriendin zich apart moet aanmelden. Dank u wel voor uw interesse in de fietsinformatiedag in Eindhoven.

 

aanmelden voor de e-biketraining in Eindhoven
Sending