Electrische fietsinformatiedag gemeente Bernheze

 

Na 5 succesvolle elektrische fietsinformatiedagen in 2013, 2014 en 2015 wordt er ook dit jaar door de gemeente Bernheze weer een nieuwe dag georganiseerd. Deze dag zal plaatsvinden op vrijdag 6 oktober en worden georganiseerd bij de brandweerkazerne en gemeentewerf in Nistelrode. De dag wordt weer in nauwe samenwerking met diverse lokale organisaties verzorgd worden door SOAB adviseurs. Via deze website kunt u zich aanmelden. Deelname is gratis.

De informatiedag is bedoeld voor 55-plussers uit de gemeente Bernheze, die overwegen een elektrische fiets aan te schaffen of die al een elektrische fiets hebben en daar bijvoorbeeld beter mee over weg willen leren gaan.

Doel van de informatiedag is de behendigheid en vaardigheid van fietsers met een elektrische fiets te vergroten, en zo de kans op een ongeval of valpartij te verkleinen. Onder het genot van koffie of thee worden aan de hand van voorbeelden de voor- en nadelen van de elektrische fiets besproken en krijgt u praktische tips. Ook zijn er handige tips voor diegene die overwegen een elektrische fiets aan te schaffen. Tijdens enkele oefeningen op een uitgezet parcours kunt u vervolgens onder begeleiding van een fietscoach in de praktijk oefenen. Als u nog geen elektrische fiets heeft, kunt u ter plaatse enkele elektrische fietsen van lokale rijwielhandelaren uitproberen.

Er is ruimte voor maximaal 40 deelnemers. Breng gerust uw partner of een vriend of vriendin mee. Maar vergeet niet om hem of haar ook vooraf aan te melden. Voor de deelnemers wordt een gratis lunch verzorgd. U kunt zich op onderstaand formulier aanmelden voor de informatiedag op 6 oktober.

 

aanmelden voor de e-biketraining in Bernheze
Sending