Elektrische Fiets Informatiedagen Bergen op Zoom 2018

Na 5 succesvolle elektrische fietsinformatiedagen in 2015, 2016 en 2017 organiseert de gemeente Bergen op Zoom op woensdag 14 november weer een nieuwe dag die in nauwe samenwerking met diverse lokale organisaties verzorgd worden door SOAB adviseurs. Via deze website kunt u zich aanmelden. Deelname is gratis.

De informatiedag is bedoeld voor 55-plussers uit de gemeente Bergen op Zoom, die overwegen een elektrische fiets aan te schaffen of die al een elektrische fiets hebben en daar bijvoorbeeld beter mee over weg willen leren gaan.

Doel van de informatiedag is de behendigheid en vaardigheid van fietsers met een elektrische fiets te vergroten, en zo de kans op een ongeval of valpartij te verkleinen. Onder het genot van koffie of thee worden aan de hand van voorbeelden de voor- en nadelen van de elektrische fiets besproken en krijgt u praktische tips. Ook zijn er handige tips voor diegene die overwegen een elektrische fiets aan te schaffen. Tijdens enkele oefeningen op een uitgezet parcours kunt u vervolgens onder begeleiding van een fietscoach in de praktijk oefenen. Als u nog geen elektrische fiets heeft, kunt u ter plaatse enkele elektrische fietsen van lokale rijwielhandelaren uitproberen.

De datum van de elektrische fietsinformatiedag is: woensdag 14 november.

Er is ruimte voor maximaal 40 deelnemers. Breng gerust uw partner of een vriend of vriendin mee. Maar vergeet niet om hem of haar ook vooraf aan te melden. Voor de deelnemers wordt een gratis lunch verzorgd. U kunt zich op onderstaand formulier aanmelden voor de informatiedag op 14 november.

aanmelden voor de e-biketraining in Bergen op Zoom
Sending