Aanmelding voor de (elektrische) fietsochtend op maandag 12 september in Hoek van Holland

De gemeente Rotterdam organiseert op 12 september a.s. een Roadshow Verkeersveiligheid op het plein aan de Prins Hendrikstraat / Rietdijkstraat in Hoek van Holland. Eén van de activiteiten die daar georganiseerd worden is een (elektrische) fietsinformatie-clinic. Deelname is gratis en voor de deelnemers aan de clinic wordt de lunch gratis verzorgd. Na de clinic kunt u nog een bezoek brengen aan diverse andere activiteiten van de Roadshow Verkeersveiligheid die op het plein staan opgesteld.

Tijdens de E-fietsclinic, die van 11:30 tot 14:00 uur duurt, krijgt u onder het genot van een kop koffie of thee eerst een leuke en leerzame presentatie. In de presentatie krijgt u tal van tips en diverse voorbeeldfilmpjes te zien die uw fietsvaardigheid kunnen vergroten en die laten zien hoe u de verkeersrisico’s en de kans op een valpartij op uw (elektrische) fiets kunt minimaliseren. Ook wordt uitgebreid ingegaan op het fietsen met een elektrische fiets en de bediening daarvan. U ontvangt ook praktische tips waar u op moet letten bij de aanschaf van een elektrische fiets. Maar ook zaken als het in een groep fietsen en het op de auto vervoeren van de elektrische fiets komen aan bod. Daarna kunt u aan de hand van enkele oefeningen en testjes bepalen hoe het met uw reactievermogen en balans/evenwicht gesteld is.

U kunt ter plaatse ook verschillende elektrische fietsen uitproberen en/of de vaardigheid met uw eigen gewone of elektrische fiets onder begeleiding van twee fietscoaches op een klein parcours testen.

Via de volgende link kunt u een TV-opname van een eerdere (elektrische) fietsinformatiedag bekijken: https://www.e-biketraining.nl/recente-trainingen/

In verband met de lunch is het wel belangrijk dat u zich vooraf voor de E-fietsclinic aanmeldt. Breng gerust uw partner of een vriend of vriendin mee. Maar denk er wel aan, dat uw partner, vriend of vriendin zich apart moet aanmelden.

Voor uw aanmelding dient u onderstaande gegevens in te vullen en te verzenden. U krijgt ca. 7 dagen voor de informatie-ochtend per mail bericht over uw aanmelding met daarin nadere gegevens over de informatiedag.

aanmelden voor de e-biketraining in Hoek van Holland
Sending